Ne demek?

Wiki Article

Evlerde, ustalıkyerlerinde, okullarda ve çeşitli mevki kurumlarında olması gereken yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlamış olurında insanoğluın hızlı ve zahmetsiz biçimde yangın alanlarını terk etmesi karınin kullanılmakta olan önemli dokumalar arasındadır.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using metal materials and hayat withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Yangın bapları periyodik olarak kontrol edilmeli ve bakımları düzenli olarak dokumalmalıdır. Bapnın girintisiz çıkıntısız çaldatmaışmasını getirmek sinein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil üstelikşenlerin durumu yoklama edilmeli ve gerekirse bakım binalmalıdır.

Yangın merdiveni kapıları yönetmeliklere bakılırsa projelendirilirken epey önemli bir noktada bulunmaktadır. Bu bapların tasarrufı ve uygulamasında temelı nazarıitibar edilmesi gereken durumlar şunlardır;

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sırf bulunduğu örgünın muhtevaerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık tahlis yolları olarak kullanmasını sağlamlamaktadır. 

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları en mualla kalite ve en münasip paha politikamıza makul olacak şekilde üretilir.

Ekseriya pencerelerin, balkonların veya belirlenmiş çıkış noktalarının andıranında bulunurlar ve kişilerin binaya gene girmeden yeryüzü seviyesine güvenli bir şekilde ulaşmalarını esenlarlar.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın kenarıkeşik firmalar yangın Yangın Kapısı Fiyatları kapısı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

Bu nedenle henüz erdemli bir fiyata sahip olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında dulda katkısızlamaz ve bu nedenle henüz düşüt bir fiyata sahiptir.

Hatta, ucuz yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

İmalat aşamalarında yeğleme edilen materyal, ekipmanın dayanım süresine elden el etmektedir çünkü kullanım maksadı çok cebir koşullar şeşnda çalışmalevini koruyabilmesidir. Sertifikalı yangın bapsı yeğleme edilmelidir zira kişi yaşama eminği ile aracısız ait olan bir yapı malzemesidir. Kermen Doors olarak inşaat kolünde ki işlemletmelere sertifikalı elverişli yangın bapsı fiyatları sunabilmekteyiz.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da andaçlan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını hızlandırmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page